A szolgáltatás ára 22.000Ft-tól

Inzulinrezisztencia

Az inzulinrezisztenciát komolyan kell venni, számos problémát okozhat az életben, mint például az elhízást, a rossz közérzetet, a későbbi cukorbetegség kialakulását, de akár meddőséget is. Az inzulinrezisztencia táplálkozással és megfelelő mozgásterápiával kezelhető, sőt akár teljesen visszafordítható.

 

Inzulinrezisztencia
Elhízás

Elhízás

Az elhízás egyik legfontosabb oka a mozgásszegény életmód, túlsúllyal azonban nem mindegy, hogyan állsz neki a mozgásnak, akár komoly sérülést, megbetegedést is okozhatsz, mindenképp konzultálj és kérj megfelelő mozgásprogramot. A mozgásprogram segítségével újra fitt és egészséges lehetsz.

 

Cukorbetegség

Cukorbetegség mellett is lehet, sőt kell is mozogni. A mozgás csökkenti a gyógyszer és inzulin igényt, javítja a közérzetet, megelőzi a szövődmények kialakulását. Óvatosan kell azonban elkezdeni, a nem megfelelően felépített és kontrollált edzésterv súlyos veszélyeket rejt magában.

 

Cukorbetegség
Magas vérnyomás

Magas vérnyomás

Mozgással a magas vérnyomás csökkenthető, bizonyos esetekben az életmód megváltoztatásával és rendszeres mozgással a gyógyszeres kezelés teljesen elhagyható.

 


 
  • MOM Szent Magdolna magánkórház
  • 1123 Budapest,
    Alkotás utca 53.
    MOM Park, II. emelet