Hogyan készülj a teljesítménydiagnosztikai vizsgálatra?

Miért hasznos a teljesítménydiagnosztikai vizsgálat? Hogyan készülj fel az teljesítménydiagnosztikai vizsgálatra? Melyik érték mit jelentí?

Sérülések gyorsabb gyógyulása

Sérülések gyors, hatékony gyógyítása, a fájdalom enyhítése. Mikor érdemes szakemberhez fordulni? Hogy tud segíteni egy szakember? Kattints!

A vállízület fájdalmának egyéb okai

Milyen tünetei vannak az ACI sérülésnek és milyen egyéb okai lehetnek a vállízület fájdalomnak?Tudjon meg többet a fájdalom okairól és hatékony kezelésükről!

Reumatológus vagy Sportorvos?

Mikor érdemes reumatológushoz és mikor sportorvoshoz fordulni? A sportorvos elsősorban azokkal a mozgásszervi problémákkal foglalkozik, melyek a mozgás során a terheléstől alakulnak ki.

A váll instabilitása

A vállizület a legnagyobb mozgásterjedelemmel bíró ízületünk. Nagyon megnehezíti a mindennapokat, ha ezen a területen fájdalmat tapasztalunk. Milyen sérülései lehetnek a vállízületnek és milyen eszközök állnak rendelkezésre központunkban a vállfájdalmak...

Golfkönyök

Mi okozhatja a golfkönyök kialakulását, milyen tünetei vannak, hogyan diagnosztizálható, valamint hogyan kezeljük gyorsan és hatékonyan központunkban.

Teniszkönyök

Mi okozhatja a teniszkönyök kialakulását, hogyan diagnosztizálható, és hogyan kezeljük a teniszkönyök fájdalmait központunkban.

A könyök sérülései

Mi okozhatja a könyök sérülését, milyen sérülés fajtákról beszélhetünk, valamint hogyan kezeljük az egyes sérüléseket. 

A Rotátorköpeny Rehabilitációja

Mi okozhatja a rotátorköpeny sérülését, milyen tünetekkel jelentkezik, valamint hogyan kezeljük.