Konzultáció felépítése

A konzultáció során prémium környezetben, 30 percben megbeszéljük Önnel a problémát, ami miatt felkeresett.

Először áttekintjük problémáját az ön által elmondottak, valamint korábbi vizsgálatai és leletei alapján.

Ezután megvizsgálom, amennyiben pedig azonnal alkalmazható kezelés, ezt meg is kezdjük. Ha további vizsgálatra vagy gyógyszerre lenne szüksége azt felírom Önnek.

Ha az ön problémája gyógytornát igényel, ezt is összeállítjuk.

A konzultáción lehetősége van minden kérdését feltenni. A cél az, hogy elégedetten, és a fejlődés vagy gyógyulás útjára lépve távozzon.

Foglaljon időpontot

Olvassa végig a konzultáció menetét, majd foglalja le az önnek megfelelő időpontot vizsgálatára. Ügyeljen arra, hogy a javasolt lépéseket megtegye találkozásunk előtt.
Foglalás

Hogyan készüljön fel a konzultációra?

Keresse meg a problémájával kapcsolatos korábbi orvosi papírjait, zárójelentését, röntgeneket stb., ezeket hozza magával konzultációjára.

 

Fogalmazza meg problémáját, szedje össze gondolatait fájdalmával vagy panaszával kapcsolatban. Minél részletesebb leírást tud adni, annál könnyebben diagnosztizáljuk és kezeljük fájdalmát.

 

Ha nem könnyű megfogalmaznia a problémát, semmi gond, hiszen ebben is segítünk. Ha nincs konkrét panasza, csak például nem megy önnek az edzés, nem tudja hogyan kezdje meg a felépülést, ebben az esetben is felszínre hozzuk a problémát a megfelelő kérdésekkel.

Eredmény

Milyen eredményeket várjon a konzultációtól?

Leginkább a probléma megoldását, amivel hozzám fordult. Fontos, hogy ne várjon azonnali eredményt, ritka az olyan probléma, ami az első beszélgetés után egyből megoldódik. Konzultáció típustól és problémától függően, edzéstervet, edzésjavaslatot, terápiás tervet, kivizsgálási tervet diagnosztikai tervet rakunk össze az első alkalommal, amit aztán egyedül vagy segítséggel végezhet. Az első konzultációt követheti kontroll vizit, amennyiben vissza kell ellenőrizni a javulást, vagy szükség van további vizsgálatokra a pontos diagnózishoz.

Mitől lesz eredményes a konzultáció?

Fontos, hogy tartsa be a javasolt dolgokat, pl. diétát, mozgásprogramot, ha pihentetni kell egy sérülést akkor tartsa be a pihenőidőt. Végezze el az előírt feladatokat, szedje a felírt gyógyszereket. Amennyiben nem tapasztal javulást, vagy nem az történik amit Önnel megbeszéltünk, jelentkezzen!

+36
Milyen szolgáltatást szeretne?