Dr Gogl Álmos, sportegészségügyi köpont. Mozgásszervi fájdalmak megoldása. Sport rehabilitáció

Dr. Gógl Álmos

vagyok, a Dr Gogl Sportegészségügyi Központ vezető orvosa.

Sport-, sürgősségi- és családorvoslás területen van tapasztalatom, melyet Angliában szereztem. A brit University of Bath posztgraduális diplomája (Sport és Telesítményélettan) mellett a legkülönfélébb képzések segítségével bővítem folyamatosan a tudásomat.

Korábban magam is versenyszerűen sportoltam, nemzetközi szinten sikerült kvalifikálnom. Így nem véletlen, hogy jelenleg a Magyar Karate Szövetség Olimpiai Válogatott keretorvosa vagyok, valamint a Nemzetközi Kick-box szövetség orvosi bizottságának tagja.

Mindemelett

jelenleg a Semmelweis Egyetem Sport Ortopédiai, Rehabilitációs és Fizikoterápiás ellátások megszervezéséért felelős Rektori Biztosa vagyok. Az Egyetem által buborékban megrendezett 20 nemzetközi sporteseményen helyettes orvosivezetőként szolgáltam.

A Covid-19 pandémia alatt aktív szerepet vállaltam a Semmelweiss Egyetem elnöki biztosaként az egyetem Covid-19 elleni védekezésében.

Jelenleg a Dr Gogl Sportegészségügyi Központ vezető orvosaként nyújtok segítséget különböző mozgásszervi problémák kezelésére.

Hogyan maximalizálja konzultációja idejét?

Olvasson bővebben az első konzultáció menetéről, amely során diagnosztizáljuk problémáját. Amennyiben lehetséges már kezelést is alkalmazunk, valamint több opciót is felkínálunk a gyógyulásra!
Tovább

Főbb szakterületeim:

-Túlterheléses ártalmak diagnosztikája és kezelése

-Mozgásszervi problémák diagnosztikája és kezelése

-Sportág specifikus teljesítményélettani és mozgásszervi felmérések egyének és csapatok részére

-PCMA (Pre Competition Medical Assessment), azaz a sportolás megkezdése előtti vagy időközi konzultáció a lehetséges kockázatok felmérésére.
(Nem azonos a versenyengedély kiadásával!)

-Személyre szabott prevenciós programok
„Az a sportoló, aki nem vesz részt sérülés megelőző programban vagy nem tartja be annak utasításait, egyszerűen nem lesz hatékony ” FIFA Diploma in Football Medicine

-Tanácsadás anti-dopping és legális teljesítményfokozás kérdéseiben

-RTP (Return to Play), azaz betegség vagy sérülés megjelenése esetén az aktív sportba történő mielőbbi biztonságos visszatérés folyamatának és idejének meghatározása, vezetése, különösen fejsérülések esetén

-Sportgenetikai felmérés genetikus szakértő közreműködésével

+36
Milyen szolgáltatást szeretne?