Könyökfájdalom kezelése
Mi lehet az oka a könyökfájdalomnak, milyen tünetei vannak az akut és a krónikus sérüléseknek, hogyan diagnosztizálható a könyökfájdalom, valamint hogyan kezeljük a sérüléseket és a fájdalmat?
Váll fájdalom
A váll fájdalom kezelésében fontos szerepet játszik a diagnosztikai háttér. A megfelelő kezelés és rehabilitációs eszközök kiválasztása kulcsfontosságú. Ismerje meg, hogyan kezeljük vállfájdalmát!
Injekciós Kezelések
Milyen injekciós kezelések vannak, melyek gyorsan és hatékonyan enyhítik a fájdalmat? Az injekciós kezelések szerepéről bővebben és a központunkban alkalmazott injekciós kezelésekről.
Derékfájás kezelése
Mit érdemes tudni a derékfájásról?Mik a RED FLAG jelek, amikor sürgősen orvoshoz kell fordulni?Odafigyeléssel, megfelelő gyakorlatokkal megelőzhető, kontrollálható a fájdalom, azonban sajnos sportolóknál gyakran a karrier végét jelentheti vagy komoly visszaesést okozhat a derékfájdalom.
Pulzuskontroll Program
Ismerje meg a határait és lépjen túl rajtuk! A pulzuskontroll program segít a képességeinek és edzettségi szintjének megfelelő célok kitűzésében és elérésében!
Anyagcsere Diagnosztika
Személyre szabott teljesítmény és anyagcsere diagnosztikát végzünk központunkban! Speciális módszerekkel, átfogó szemlélettel segítjük céljai elérésében, legyen akár a fogyás, akár az izomtömeg optimális növelése a cél.
Spinal Mouse
Ismerje meg a Spinal Mouse-t, mely egy rendkívüli mérőeszköz a gerinc átfogó vizsgálatára! A Spinal Mouse gerincfájdalom kezelésére és megelőzésére is hatékony eszköz!
Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás
Központunkban a törvényi előírásoknak megfelelő, teljes körű foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálatot végzünk számos kedvezménnyel!
+36
Milyen szolgáltatást szeretne?