Személyre szabott teljesítménydiagnosztika

teljesitménydiagnosztika

Ismerje meg a határait és lépjen túl rajtuk!

Akár a fogyás, akár az izomtömeg optimális növelése a cél, teljesítmény és anyagcsere diagnosztikai központunk speciális módszerekkel magas színvonalon és átfogó szemlélettel segít céljai elérésében.

A személyre szabott spiro-ergometrián alapuló teljesítmény- és anyagcsereanalízis segíti a megfelelő intenzitású és a mennyiségű edzésmunka meghatározását táplálkozás optimalizálását.

Teljesítménydiagnosztika

  • Pontosan meghatározzuk a pulzustartományokat a zsírégetéshez, vagy teljesítménynöveléshez
  • Megmutatjuk hogyan növelhető a teljesítményed és meghatározzuk az anaerob küszöböt, ahol az izmok elkezdenek savasodni
  • Meghatározzuk a maximális oxigénfelvételt, vagyis a legnagyobb leadható teljesítményt, az egyéni regenerációs képességet, és a zsír és szénhidrát felhasználás pulzustartományát

Kinek érdemes elvégezni?

Sokan azt gondolják a teljesítménydiagnosztikai vizsgálatokat élsportolóknak érdemes csak megcsinálni. Ez tévedés. A teljesítmény optimalizálása és a megfelelő edzésmódszer beállítása mindenki számára fontos lehet, akinek célja van a sportban. Legyen ez az Olimpiai arany, vagy egy félmaraton lefutása.

A teljesítménydiagnosztikai vizsgálat a sportolás megkezdésekor és az edzés hatékonyságának mérésekor pont ugyanannyira fontos, mint a megfelelő sportruházat, sporteszköz kiválasztása.

Foglaljon időpontot teljesítménydiagnosztikára

Akár a fogyás, akár az izomtömeg optimális növelése a cél, teljesítmény és anyagcsere diagnosztikai központunk speciális módszerekkel magas színvonalon és átfogó szemlélettel segít céljai elérésében
Időpont foglalás

teljesitménydiagnosztika

Mit mutat meg a teljesítménydiagnosztika?

A teljesítménydiagnosztika megmutatja az edzettségi állapotot a teszt elvégzésének időpontjában. Benchmarkként használható összehasonlítva hasonló sportot űző és hasonló paraméterekkel rendelkező sportolók eredményeivel, figyelembe véve a sportoló szintjét, életkorát, testsúlyát stb. Ezen összehasonlítás segítségével képet kaphat a sportoló a saját edzettségi állapotáról és meghatározhatja az edzés során elérendő célokat.

A célok így reálisak és elérhetőek lehetnek, továbbá visszamérhető az eredmény, vagyis biztos lehet benne, hogy elérte a célját.

A teljesítménydiagnosztika során ki tudjuk mérni milyen pulzus értékeknél változik az anyagcsere, vagyis meddig fogyasztunk oxigént (aerob zóna) és honnan keletkezik úgynevezett oxigén adósság, tehát milyen pulzustartomány/teljesítmény felett kerülünk az úgynevezett anaerob zónába. Az egyes zónákat tovább oszthatjuk, meghatározva ezzel azokat a pulzusértékeket, ahol edzeni, vagy versenyezni érdemes, ezzel a legjobb teljesítményt kihozva magunkból.

Áraink

A vállízület fájdalmának egyéb okai

Milyen tünetei vannak az ACI sérülésnek és milyen egyéb okai lehetnek a vállízület fájdalomnak?Tudjon meg többet a fájdalom okairól és hatékony kezelésükről!

Reumatológus vagy Sportorvos?

Mikor érdemes reumatológushoz és mikor sportorvoshoz fordulni? A sportorvos elsősorban azokkal a mozgásszervi problémákkal foglalkozik, melyek a mozgás során a terheléstől alakulnak ki.
+36
Milyen szolgáltatást szeretne?