Ízületek Injekciós Kezelése

Hyalurom Tendon Injekció egy olyan injekció, amely hialuronsavat tartalmaz.

Ez egy olyan anyag, amely természetesen megtalálható a testünkben.

Az injekció célja az ízületi fájdalom enyhítése, amelyet általában ízületi gyulladás vagy ízületi kopás okoz. Sajnos ezek a betegségek nagyon meg tudják keseríteni a mindennapokat, ezért fontos, hogy kezelve legyenek.

Hialuron tartalmú injekciókat gyakran használják az ízületi fájdalmak enyhítésére, különösen azoknál az embereknél, akiknek osteoarthritisük van.

Az osteoarthritis az ízületi kopás egy formája, amely a porcban és az ízületi folyadékban található hialuronan mennyiségének csökkenésével jár.

 

Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb injekciót

Amennyiben úgy érzi szüksége van injekciós kezelésre, foglaljon időpontot konzultációra, amely során segítünk problémája megoldásában.
Időpont foglalás

Hyalurom Tendon Ízületi Injekció

A hialuron tartalmú injekciók célja, hogy pótolják az elvesztett hialuronant az ízületi folyadékban, és javítsák az ízületi funkciót.

Az injekciók segíthetnek csökkenteni az ízületi gyulladást, a fájdalmat és a merevséget, és elősegíthetik az ízületi mobilitást.

Központunkban többféle injekciós kezelés is elérhető, természetesen segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb injekciót, hogy a fájdalom minél hamarabb enyhüljön és a probléma is a vártnál sokkal előbb megoldódjon!

Amennyiben úgy érzi szüksége van injekciós kezelésre, foglaljon időpontot konzultációra!

Áraink
+36
Milyen szolgáltatást szeretne?