Ízületek Injekciós Kezelése

Az ízületi injekció általában azért javasolt, hogy enyhítse az ízületi fájdalmat és gyulladást.

A szteroidok (kortikoszteroidok) pedig olyan gyógyszerek, amelyek csökkentik a gyulladást és a duzzanatot azáltal, hogy befolyásolják az immunrendszert.

Ha az ízületi fájdalom és gyulladás súlyos, az orvosok gyakran szteroid injekciót adnak az ízületbe.

A szteroid injekciók nem javasoltak hosszú távú használatra, mivel hosszú távon súlyos mellékhatásokat okozhatnak.

Ezért fontos, hogy az injekció beadását mindig szakember végezze, és az orvos utasításai szerint szedjük a szteroidokat.

 

Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb injekciót

Amennyiben úgy érzi szüksége van injekciós kezelésre, foglaljon időpontot konzultációra, amely során segítünk problémája megoldásában.
Időpont foglalás

Szteroid Injekció

Az ízületi injekció általában helyi hatású, azaz csak az adott területen fejti ki hatását, és az injekció beadása után rövid időn belül enyhíti a fájdalmat és csökkenti a gyulladást.

A szteroidokkal kombinálva az injekció hatékonysága tovább növelhető, mivel a szteroidok gyorsan csökkentik a gyulladást és a duzzanatot.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a szteroidoknak lehetnek mellékhatásai is, és ezekről az orvosnak tájékoztatnia kell a beteget a beadás előtt.

Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb injekciót! 

Amennyiben úgy érzi szüksége van injekciós kezelésre, foglaljon időpontot konzultációra, amely során segítünk problémája megoldásában.

Áraink
+36
Milyen szolgáltatást szeretne?